search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ανώνυμη επιστολή αποκάλυψε τη φρίκη (video)

14.10.2021 09:04
doll-g36b1edddd_1920

Μια ανώνυμη καταγγελία αποκάλυψε τη φρικτή υπόθεση βιασμού ένος οκτάχρονου κοριτσιού στη Ρόδο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν έφτασε στην Εισαγγελία μια ανώνυμη γραπτή επιστολή που ανέφερε ότι το παιδί κακοποιείται σεξουαλικά. Τότε, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, πήραν την 8χρονη και την μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τραυματισμός.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος του Προνοιακού Ιδρύματος Ρόδου, Μαρία Κορακάκη, «το θέμα είναι πολύ σοβαρό», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως «είναι πολύ νωρίς για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού».

«Είναι καθήκον μας να περιθάλπουμε τα παιδιά» τόνισε η ίδια.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αλλά δεν επιβεβαίωσε η κ. Κορακάκη, το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ δεν έχει κατονομάσει κάποιον ως τον δράστη.

Οι αρχές έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό και στο στόχαστρο είναι πρόσωπα με τα οποία το κορίτσι φέρεται να είχε επαφές. Κατάθεση αναμένεται να κληθούν να δώσουν η οικογένεια αλλά και συγγενικά πρόσωπα.

Ιατροδικαστής εξέτασε και τα αδέλφια του κοριτσιού, και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως δεν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάλλος: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα (Video)

Κορωνοϊός: Από σήμερα η προμήθεια 5 self test στους μαθητές (Video)

Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα της απόλογίας για την κατηγορούμενη, τι αναμένεται να πει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08