search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός Food Blogger: Οι νέες φωτογραφίες και το αισχρό μήνυμα που δέχθηκε (Photos)

16.10.2021 16:54
fbExo

Η ιστορία της Στεφανίας Τζαφέρη, της food blogger από την Κρήτη, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση.

Μετά την αρχική της ανάρτηση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την εμπειρία της, η Στεφανία Τζαφέρη έκανε ακόμα μια που είχε ως εξής: «Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο.

Σήμερα πέρασαν ξανά δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά. Έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολάου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Μάλιστα, ανάμεσα στα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε στα social media υπήρξε και ένα αισχρό από έναν υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής: «Ήσουν εναντίον της Χ.Α.; Εσύ που δεν είσαι τίποτα στην ουσία. Τώρα που έφαγες τη βούρτσα από τον αντιφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;».

Επίσης, η Στεφανία Τζαφέρη ανέβασε ορισμένες ακόμα σοκαριστικές φωτογραφίες με την ίδια:

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ραγδαίες εξελίξεις – Κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος ο παππούς της

Ηράκλειο: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γνωστή food blogger

Γεωργιάδης: Ο Ερντογάν μπορεί να φαντασιώνεται ότι κάνει bullying σε Κύπρο και Ελλάδα, όχι όμως σε Γαλλία και ΗΠΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:07