search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:41
MENU CLOSE

Κινητικότητα στο ραδιόφωνο- Δικαίωση των τεχνικών του «ΒΗΜΑ FM»

21.10.2021 14:25
radio new

Η σεζόν στο ραδιόφωνο μπορεί να έχει ξεκινήσει όμως παρατηρείται κινητικότητα ακόμα στα FM. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μπορεί να άφησε το «The Voice» όπου ήταν κριτής αλλά αποκτά άλλη… φωνή, στα FM.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εντάσσεται στο δυναμικό της Real Group και θα κάνει  εκπομπή στο μουσικό ραδιόφωνο του ομίλου, τον Ελληνικό 93.2.  Σήμερα Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου  στις 18.00 και για δύο ώρες θα επιλέγει τραγούδια και θα δέχεται «παραγγελίες» ακροατών οι οποίοι θα μπορούν να συνομιλούν μαζί της on air. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα από τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις  της Real Group.

Στο μεταξύ από τον Pepper 96.6 η δημοσιογράφος Ματούλα Κουστένη μετακινήθηκε στον Μελωδία 99.2. Με τον Δημήτρη Βραχνό έχουν πάρει επ ώμου το πρωινό τρίωρο (07.00- 10.00) του σταθμού και δίνουν σκυτάλη στην Κωνσταντίνα Βαρσάμη, η εκπομπή της οποίας από δίωρη στο εξής θα είναι τετράωρης διάρκειας.

Την ίδια περίοδο εξάλλου  ο Ελλάδα 94.3 συζητά με Γιώργο Τράγκα αλλά και με Γιώργο Γεωργίου για να κάνουν εκπομπές στο ραδιοσταθμό.

Ο Γιώργος Τράγκας έκανε και πριν από μήνες εκπομπές στη ίδια συχνότητα, ενώ οι συζητήσεις με τον Γιώργο Γεωργίου είναι προχωρημένες και ήδη έχει επέλθει μία πρώτη συμφωνία των δύο πλευρών. Και οι δύο παραγωγοί διαθέτουν το δικό τους, φανατικό, κοινό.

Ο Γιώργος Γεωργίου έως πριν από λίγο καιρό είχε ραδιοφωνικό «ραντεβού» από τη συχνότητα του Real FM, από τον οποίο αποχώρησε. Δημοσιογράφος και ραδιοσταθμός παρουσίασαν διαφορετικούς λόγους για τα αίτια της αποχώρησης.

Στην «Hellas Media Group» του Δήμου Τσαπαλιάρη- βασικός μέτοχος του Ελλάδα-  σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον Γιώργο Γεωργίου και τηλεοπτικά, αναβιώνοντας «Το καφενείο των φιλάθλων».

Εν τω μεταξύ σε ότι αφορά στο θρίλερ που βιώνουν οι «εγκλωβισμένοι» του αλλοτινού ΒΗΜΑ FM, η ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας) έκανε γνωστό ότι  ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης καταδικάστηκε από το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας σε 30 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή και χωρίς κανένα ελαφρυντικό, για μέρος οφειλόμενων στους τεχνικούς του Βήμα FM.

Η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας σημειώνει ότι  στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες ποινικές δίκες, που θα αφορούν άμεσα ή έμμεσα τόσο την παλιά όσο και την νέα ιδιοκτησία του πρώην ραδιοσταθμού, τέσσερα  χρόνια ύστερα από την μετά την διακοπή της λειτουργίας του σταθμού.

«Προς το παρόν οι εγκλωβισμένοι τεχνικοί του «Βήμα FM» κέρδισαν μία ακόμη ηθική δικαίωση για την πεντάχρονη ταλαιπωρία που βιώνουν από τους ανάλγητους πρώην και νυν ιδιοκτήτες του «Βήμα FM». Η συνέχεια επί των δικαστικών αιθουσών...», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΕΤΕΡ.

Διαβάστε επισης

Μπέττυ Μαγγίρα: Συντετριμμένη η παρουσιάστρια – «Ευχαριστώ όσους φρόντισαν τη μητέρα μου, είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» (video)

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Αθηνά και Ισίδωρος συγκρούονται

Open: Αρνητικό κλίμα στο κανάλι λόγω χαμηλών… τηλεθεάσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:39