search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:04
MENU CLOSE

Μαρία Σάκκαρη: «Θα έχω κάνει και τρίτη δόση του εμβολίου μέχρι τη Μελβούρνη»

21.10.2021 18:02
sakkari_1

Η Μαρία Σάκκαρη ρωτήθηκε για την πρόκρισή της στα προημιτελικά της Μόσχας, αλλά και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για να είναι παρούσα στην Μελβούρνη.

Η ελληνίδα τενίστρια με την πρόκριση της στα προημιτελικά του Kremlin Cup, εξασφάλισε και μια θέση στο WTA Finals, κάτι για το οποίο ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι με την Καλίνσκαγια.

Ωστόσο, εκεί που δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση, ήταν στο αν θα εμβολιαστεί για να πάει να παίξει στο Australian Open, καθώς η κυβέρνηση στην πολιτεία της Βικτόρια, αναγκάζει πλέον τους τενίστες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για να πάνε να αγωνιστούν.

Η Σάκκαρη αποκάλυψε πως έχει εμβολιαστεί, αλλά είπε πως πριν ταξιδέψει για την Αυστραλία, θα κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου.

«Πιστεύω ότι δεν θα είναι όπως το φετινό Australian Open, αυτό ελπίζω δηλαδή. Ακούμε ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για όποιον είναι εμβολιασμένος, εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο. Θα έχω κάνει και τρίτο μέχρι τότε» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Στα 3.407 τα νέα κρούσματα – 347 οι διασωληνωμένοι, 34 θάνατοι

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Επίσημο το ενδιαφέρον της ιταλικής Fincantieri

Καστανίδης: «Πληρωμένη» απάντηση στον Λοβέρδο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 20:03