search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Στην Ολομέλεια η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής

22.10.2021 17:02
vouli_1

Η συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το ενδεχόμενο χειραγώγησης ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων θα διεξαχθεί τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη στις 3 Νοεμβρίου.

Αυτό ανακοίνωσε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ο ίδιος ο κ. Τασούλας, ικανοποιώντας ή μάλλον καλύπτοντας και τις όποιες αντιδράσεις ενδεχομένως υπήρχαν.

Με βάση τα δεδομένα, λοιπόν, η Βουλή θα θέσει επί τάπητος την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία εφόσον- όπως και αναμένεται με βάση τις τοποθετήσεις των κομμάτων- λάβει 120 ψήφους θα γίνει και πραγματικότητα.

Θυμίζουμε πως η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. έγινε αποδεκτή από το σύνολο της αντιπολίτευσης και απομόνωσε την κυβέρνηση που με τη σειρά της, και σε μια προσπάθεια να γυρίσει το παιχνίδι, ζήτησε την επέκταση της έρευνας και στα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία στο Αιγάλεω: Στον εισαγγελέα ο 20χρονος που φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του

Σκορδά εναντίον Σρόιτερ: Τι πήγε ακριβώς να μας δείξει από τις φυλακές στην Τρίπολη; (Video)

Δακτύλιος: Έτοιμοι για αλλαγές στα δρομολόγια, λέει ο ΟΑΣΑ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:36