search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:56
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Διαψεύδει ο Αναγνωστόπουλος την παράλληλη σχέση (Video)

23.10.2021 12:07
anagnwstopoulos_glyka nera

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσαν στην υπόθεση της γυναικοκτονίας των Γλυκών Νερών οι ισχυρισμοί γυναίκας που φέρεται να είναι πρώην σύντροφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως είχε σχέση μαζί του από το 2015 μέχρι το 2016, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να τη συναντήσει ακόμα και δύο εβδομάδες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν.

Μιλώντας για το θέμα στο Mega ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης τόνισε: «Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε».

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: 21 χρονών ο νεκρός, 16 χρονών ο τραυματίας της αιματηρής καταδίωξης – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (Video)

Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας: Γιατί δεν θα κάνουμε παρέλαση φέτος – Συγχαρητήρια από Παγώνη, Καπραβέλο

Σκρέκας: Δημιουργείται αριθμός SOS επανασύνδεση ρεύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55