search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:23
MENU CLOSE

Παρουσία Μπογδάνου το μνημόσυνο του Κατσίφα

24.10.2021 12:56
BOGDANOS009

Με παρόντα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο έλαβε χώρα το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που είχε σκοτωθεί στα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας πριν τρία χρόνια.

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε: «Το σενάριο περί αυτοκτονίας με 2 σφαίρες στην καρδιά δεν πείθει κανέναν».

Η Νεολαία Βορειοηπειρωτών σε ανάρτησή της ανέφερε τα εξής:

«Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε σήμερα το μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ 3 χρόνια πριν απο άνδρες της Αλβανικής Αστυνομίας.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στους Βουλιαράτες παρουσία της οικογένειας, συγγενών, φίλων και συγχωριανών του Κωνσταντίνου.

Δίπλα στην οικογένεια, στο μνημόσυνο παρευρέθηκε ο Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos .

Παρών ήταν και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυροκάστρου κ. Δημήτρης Σαχαρίδης.

Δεν έλειψε η στενή παρακολούθηση και η έντονη παρουσία της Αλβανικής Αστυνομίας στο χωριό αλλά και ευρύτερα στην περιοχή της Δρόπολης.

Μεγάλη ήταν η αγανάκτηση και η οργή της οικογένειας μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα, που θέλουν τον Αλβανό εισαγγελέα να προτείνει ως πόρισμα στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα την “αυτοκτονία”.

Η οικογένεια του δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν κάνει βήμα πίσω και θα φτάσει την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωματών ώστε να δικαιωθεί η ψυχή του και να τιμωρηθούν εκείνοι που έδωσαν την εντολή για την εν ψυχρώ δολοφονία.

Να σημειωθεί πως σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες τελούνται δεκάδες μνημόσυνα στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Ελλάδα καθώς και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπου ζουν Έλληνες.

Αιώνια σου η μνήμη Κωνσταντίνε!

Δεν Ξεχνάμε!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

23.10.2021».

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη: Το πράσινο σακάκι και το σχόλιο για το χρώμα της ελπίδας (Video)

Λοβέρδος: Δεν χαρίζουμε το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι θα κάνει σε περίπτωση ήττας

Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης: «Δεν ζητώ το DNA για κληρονομικούς λόγους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:23