search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:13
MENU CLOSE

O Τεν Χάαγκ του Αγιαξ αρνήθηκε μυθική πρόταση 11 εκατ. λιρών από τη Νιούκαστλ

26.10.2021 19:40
Untitled design (1)

Το «μήλον της έριδος» για ομάδες της Premier League φαίνεται ότι αποτελεί ο προπονητής του Άγιαξ Έρικ Τεν Χάαγκ.

Μετά την Τότεναμ η οποία θέλησε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, προσπάθησε και η Νιουκάστλ να τον κάνει δικό της, μάλιστα με πρόταση που θα τον έκανε τον τρίτο πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο, αλλά ο Ολλανδός αρνήθηκε!

To καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Τότεναμ, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο Ολλανδός αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των Λονδρέζων, όμως κάποια θέματα στον τρόπο λειτουργίας ήταν αρκετά για να μη μετακομίσει στην Αγγλία. Η Νιουκάστλ πήρε τη σκυτάλη και θέλησε να κάνει την υπέρβαση, προσφέροντας 11 εκατομμύρια λίρες ετησίως στον Τεν Χάαγκ (περισσότερα από 6 εκατ. τα καθαρά).

Αν ο κόουτς του Αγιαξ δεχόταν, τότε, θα γινόταν ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος κόουτς στον πλανήτη, πίσω μόνο από τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ. Ωστόσο, ο Ολλανδός προπονητής έχει επιφυλάξεις για την αποχώρησή του από τον Άγιαξ και φέρεται να έχει τονίσει στο περιβάλλον του πως θα ήθελε ο επόμενος σταθμός του να είναι κλαμπ που ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

H Nιουκάστλ μετά την άρνηση δεν άργησε να βρει τον διάδοχό του, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάουλο Φονσέκα.

Διαβάστε επίσης:

Κύπελλο Ελλάδας: «Μπαμ» ο Λεβαδειακός – Πέταξε έξω τον Αστέρα στο 96′

Ο Ρονάλντο εμφανίζεται να ειρωνεύεται τον Σόλσκιερ μετά το τρίτο γκολ της Λίβερπουλ (Video)

Tραυματίες από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:12