search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:20
MENU CLOSE

ΟΑΕΔ: Έτοιμη η νέα πλατφόρμα για τα ραντεβού – Πώς θα λειτουργεί

27.10.2021 12:38
oaed_new

Στην τελική ευθεία βρίσκεται, από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μια νέα πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ.

Η πλατφόρμα θα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση myoaedrendezvous.gov.gr και θα έχει ωε στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των πολιτών για τον προγραμματισμό της επίσκεψής τους στον Οργανισμό.

Στην παρούσα φάση τα ραντεβού στον ΟΑΕΔ για όσες υπηρεσίες δεν πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά γίνονται μέσω της σελίδας http://auth.oaed.gr/rendezvous.aspx, στην οποία οι πολίτες υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και εν συνεχεία λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνική κλήση, όπου και ενημερώνονται για την ημέρα και ώρα προσέλευσης.

Η νέα πλατφόρμα θα αυτοματοποιεί τη διαδικασία, διευκολύνοντας το κοινό. Πρόκειται για πλατφόρμα η οποία, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης, θα παρέχει σε φυσικά πρόσωπα και τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων τη δυνατότητα προγραμματισμού εξυπηρέτησης με φυσική παρουσία από τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) και τα καταστήματα εξυπηρέτησης Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που προσέρχονται στα κατά τόπους Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης του ΟΑΕΔ χωρίς ραντεβού δεν εξυπηρετούνται.

Διαβάστε επίσης:

Μετς: Οκτώ άτομα χτύπησαν και λήστεψαν 18χρονο

Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: «Δεν ξεκινάμε καλά, δεν ανέχομαι μπούλινγκ από κανένα»

Ηλιούπολη: 52χρονος βρέθηκε με καρφωμένο μαχαίρι στην καρδιά – Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11