search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πασίγνωστος σκηνοθέτης μου είχε πει «επειδή όλες έχουν περάσει από το κρεβάτι μου, πες πού και πότε» (Video)

29.10.2021 14:49
vicky-protogeraki-new

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που υπέστη κατά τη διάρκεια της πορείας της στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η ηθοποιός που έχει σπουδάσει και νομική, επάγγελμα το οποίο ασκεί παράλληλα, εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι κατά το παρελθόν βίωσε σκληρές καταστάσεις στο ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της πορείας.

Όπως καταγγέλλει η ηθοποιός έχασε δουλειά, επειδή δεν ενέδωσε σε άσεμνη πρόταση που δέχθηκε από πολύ γνωστό σκηνοθέτη, η οποία είχε συνδυαστεί και με πρόστυχη συμπεριφορά.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι είχε δεχθεί ευθέως πρόταση από πασίγνωστο σκηνοθέτη σειράς όπου συμμετείχε να ενδώσει σεξουαλικά. Η ηθοποιός τόνισε ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα το οποίο, ωστόσο, δεν αποκάλυψε, καθώς ο άνθρωπος αυτός δεν είναι εν ζωή.

«Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί και μου είπε: “Να σου πω κάτι, επειδή όλες έχουν περάσει από το κρεβάτι μου, πες μου πού και πότε» διηγήθηκε, ενώ μιλώντας για ένα ακόμα τραυματικό περιστατικό που βίωσε, τόνισε:

«Σκηνοθέτης που υποτίθεται ότι ήτανε και φίλος, δηλαδή τον ήξερα, ξαφνικά μου έκανε μια πρόταση χυδαία. Δηλαδή μου ήρθε εμετός την ώρα που έκανε, αυτό που έκανε. Μου έδειξε ας πούμε τα γεννητικά του όργανα. Και δεν του απάντησα. Και εντάξει, δεν πήρα ποτέ τον ρόλο.

Εμένα δεν με ενδιέφεραν οι ρόλοι, με ενδιέφερε η αξιοπρέπειά μου, πριν και πάνω από όλα. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που επειδή είχα και το σωσίβιο της δικηγορίας είχα πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο.

Ό,τι έχω κάνει, δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ περήφανη. Γιατί το έχω κάνει χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει πλάγιους τρόπους»

Διαβάστε επίσης:

«Mega Καλημέρα» – Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Χρωστάω πάρα πολλά στην Ελένη Ράντου» (Video)

Γωγώ Αντζολετάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μέσα μου πιστεύω ότι είναι υπερβολικά αυτά που ειπώθηκαν» (video)

Μάθιου Πέρι: Ο «Τσάντλερ» ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του – Αποκαλύψεις για τα Φιλαράκια και τον εθισμό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50