search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:10
MENU CLOSE

Ωραιόκαστρο: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τον εκβιασμό του δημάρχου

30.10.2021 21:23
Pantelis tsakiris_new

Ελεύθεροι ενόψει διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες αναφορικά με την υπόθεση του εκβιασμού σε βάρος του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης παρήγγειλε έρευνα από την αστυνομία προκειμένου να εξακριβωθεί συνολικά η κατηγορία και στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση. Έτσι, δεν απαγγέλθηκαν στην παρούσα φάση κατηγορίες εναντίον των τριών συλληφθέντων και έληξε η κράτησή τους.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του δημάρχου, Πάρις Σπυράτος, μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται δύο ιδιωτικοί ερευνητές, ηλικιών 66 και 46 ετών καθώς και μία 22χρονη, που τον τελευταίο καιρό φέρονται να είχαν γίνει σκιά του δημάρχου καταγράφοντας την ιδιωτική του ζωή «με σκοπό είτε να αποσπάσουν κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα είτε να του προκαλέσουν πολιτικό κόστος».

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του δημάρχου είπε ότι οι συλληφθέντες κατονομάζουν ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης αυτοδιοικητικό και πολιτικό αντίπαλο του κ. Τσακίρη. Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

Ακρίτα: «Παρακαθίσατε στον Μεσαίωνα μερικοί»

Κρανιδιώτης σε Κύρτσο για Πέραμα – «Πας καλά;»

Πλακιωτάκης: H Τουρκία δεν δέχτηκε πίσω το πλοίο της με τους 400 πρόσφυγες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:06