search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 17:45
MENU CLOSE

Αλ Σαντ για Τσάβι: «Σεβόμαστε τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει»

03.11.2021 21:36
tsavi

Δεν καταθέτει τα όπλα η Αλ Σαντ για τον Τσάβι, παρά την επίσκεψη μέχρι και μελών της διοίκησης της Μπαρτσελόνα στο Κατάρ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Την ώρα που οι Καταλανοί παράγοντες, Ράφα Γιούστε και Ματέου Αλεμάνι είχαν συνάντηση με τους ατζέντηδες του 41χρονου τεχνικού στο γήπεδο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κόντρα στην Αλ Ντουχαΐλ, ο σύλλογος πήρε θέση με επίσημη ανακοίνωση δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να επιτρέψει στον θρύλο των Μπλαουγκράνα να αποχωρήσει μεσούσης της περιόδου.

«Καλωσορίζουμε την αποστολή της Μπαρτσελόνα στο Κατάρ, τους σεβόμαστε. Η θέση του συλλόγου, όμως, είναι ξεκάθαρη από την αρχή.

Είμαστε αφοσιωμένοι στον προπονητή μας, Τσάβι και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει σε αυτή την ευαίσθητη χρονική περίοδο της σεζόν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κλαμπ και πλέον μένει να φανεί αν θα υποκύψει λόγω της επιθυμίας του Τσάβι να επιστρέψει στην Καταλονία ή αν το σίριαλ της επιστροφής θα λήξει άδοξα.

Διαβάστε επίσης

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σχόλιο στη φωτογραφία του φημολογούμενου συντρόφου της

Κορωνοϊός: Η πολύτιμη αίσθηση που επηρεάζει εκτός της γεύσης και της όσφρησης

Μητσοτάκης: Τι απάντησε για τις εκκλησίες – Και δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού το 2022

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 17:43