search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έσπασαν τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια – Ανεμβολίαστοι ζητούν ραντεβού πριν το Σάββατο

03.11.2021 13:14
kommotirio new

Δεν προλαβαίνουν να κλείνουν ραντεβού στα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό θέλουν να αποφύγουν το έξοδο του rapid test, που θα είναι υποχρεωτικό σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Δεν έχει σταματήσει να χτυπά από χθες το απόγευμα το τηλέφωνο. Πήραν τουλάχιστον 30 άτομα για να κλείσουν ραντεβού, οι περισσότεροι επειδή θέλουν να προλάβουν την εφαρμογή του μέτρου», τόνισε στο ThessToday.gr ο Γιάννη Κωττούλας, ιδιοκτήτης επιχείρησης στην οδό Δελφών, εξηγώντας παράλληλα ότι μερικοί ανησύχησαν μήπως κλείσουν καθολικά τα κομμωτήρια και τα κουρεία.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρείων Θεσσαλονίκης μιλώντας στο ThessToday.gr χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτο» το μέτρο για την είσοδο στα κομμωτήρια με την επίδειξη rapid test, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι θα αναβιώσει το φαινόμενο με το… βαλιτσάκι και την παράνομη παροχή υπηρεσιών κατ’ οίκον.

«Το μέτρο αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον κλάδο μας. Είναι ένα μέτρο το οποίο ουσιαστικά μας κλείνει και εξωθεί όλους τους πελάτες να πάνε στα σπίτια των πλανόδιων κομμωτών. Ποιος θα πληρώσει rapid test για να έρθει να κουρευτεί;», διερωτήθηκε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για «ταφόπλακα των επιχειρήσεών μας».

Οι φορείς του κλάδου επισημαίνουν ότι υπερδιπλασιάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις πλέον το κόστος του κουρέματος αφού υπάρχουν κουρεία στη Θεσσαλονίκη που κοστολογούν το αντρικό κούρεμα στα 8 ευρώ και η τομή των τέστ τουλάχιστον στα φαρμακεία δεν πέφτει κάτω από 10 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Κόκκινα δάνεια: Διέγραψαν οφειλή υπερήλικα συνταξιούχου κατά 78% (Video)

Λακωνία: Τραγικός θάνατος για δύο αδέλφια σε τροχαίο (Photos)

Καιρός σήμερα: Αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα – Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26