search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:46
MENU CLOSE

Καιρός σήμερα: Αίθριος σχεδόν σε όλη τη χώρα – Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία (Videos)

03.11.2021 08:26
kairos-xeimonas-liakada-new

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο.

Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 18 βαθμούς), 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 27 βαθμούς στην Κρήτη, 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο κυρίως από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές έως τις πρωινές ώρες θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός-Καπραβέλος: Όλοι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπανικολάου»

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

Μητέρα εγκύου που πέθανε από κορωνοϊό: «Ο γυναικολόγος φταίει, της έλεγε να μην κάνει το εμβόλιο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:45