search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Λάρισα: Καθηγήτρια, μητέρα δύο παιδιών, κατήγγειλε για βιασμό τον προϊστάμενό της

05.11.2021 09:05
viasmos

Αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Λάρισας έχει προκαλέσει η υπόθεση μίας καθηγήτριας, μητέρας δύο παιδιών η οποία κατηγορεί τον προϊστάμενο της ότι την βίασε.

Το ίδιο σοκαριστικές είναι άλλωστε όλες οι υποθέσεις βιασμου.

Σύμφωνα με το Mega, τη Δευτέρα το φόρεμα της καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό του προϊσταμένου της.

Οι δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της άτυχης γυναίκας, όταν και ο συνάδελφος της, την κακοποίησε.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ της λαρισινής εφημερίδας «Ελευθερία», η καταγγέλλουσα εργάζεται σε περιφερειακή υπηρεσία εκπαίδευσης που εδρεύει στη Λάρισα και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του προϊσταμένου της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θωμάς Παπαλιάγκας, επισήμανε πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις.

Όπως ανάφερε, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου σε παραλιακή περιοχή του νομού Λάρισας.

«Πήγαν με το αυτοκίνητο και πριν κατεβούν επειδή δεν είχε πολύ κόσμο, ήταν μέσα Σεπτεμβρίου, έμειναν λίγο στο αυτοκίνητο ώσπου να πιουν ένα πρώτο ποτό», περιέγραψε ο κ. Παπαλιάγκας.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι η πλευρά του καταγγελλόμενου επιχειρεί μία «προσπάθεια αναστροφής και σπίλωσης» καθώς υποστηρίζει ότι υπήρξε μία συναινετική έξοδος.

«Όταν βγαίνεις με κάποιον άλλο συναινετικά σημαίνει ότι μπορεί να σε στριμώξει;», διερωτήθηκε ο κ. Παπαλιάγκας.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Παπαλιάγκας ανέφερε ότι ο βιασμός έγινε απέναντι από ένα μπαρ, σε ένα χώρο πάρκινγκ, στην παραλία, μέσα στο αυτοκίνητο.

Σημειώνεται ότι μετά την επισημοποίηση της καταγγελίας,το υπουργείο Παιδείας έδωσε εντολή για την άμεση διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του εν λόγω στελέχους εκπαίδευσης

Διαβάστε επίσης

Εμβολιασμός: Ανοίγει η πλατφόρμα της 3ης δόσης για τους άνω των 18

COSCO: Νίκη των εργαζομένων – Δεκτά τα περισσότερα αιτήματά τους

Συνέδριο Γονιμότητας: Ακυρώθηκε στα Γιάννενα μετά τις αντιδράσεις, επιστρέφει ως εκδήλωση με Πατούλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01