search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:16
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Θετικός στον κορωνοϊό ο Παπασπηλιόπουλος – Αναταραχή στα γυρίσματα

06.11.2021 17:53
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Δε θα συνεργαζόμουν με τον Σεφερλή - Δε θα παίζαμε μπάλα με τίποτα» (Video) - Media

Η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα δεν άφησαν ανεπηρρέαστα τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες.

Συγκεκριμένα, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα μπει σε καραντίνα, γεγονός που προκαλεί αναταραχή στο πρόγραμμα γυρισμάτων της γνωστής σειράς.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εντάχθηκε στο καστ της σειράς αυτή τη σεζόν και έχει έναν ρόλο κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας που διαδραματίζεται στα χρόνια της Χούντας.

Πρόσφατα μάλιστα, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αναφέρθηκε στο πώς του έγινε η πρόταση μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;», δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς», προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 6.393 νέα κρούσματα και 43 θάνατοι – Στους 459 οι διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός – Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση – Τα νεότερα για την υγεία του

Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» κάθε ρεκόρ το ιικό φορτίο στα λύματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:13