search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:29
MENU CLOSE

Άκης Τσοχατζόπουλος: Η καταγγελία για τους συνεργάτες του και η συγγνώμη στη Βίκυ Σταμάτη – Ντοκουμέντο πριν πεθάνει (Video)

11.11.2021 13:10
akistsoxatzopoulos_new

Την ώρα που η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Βίκυς Τσοχατζοπούλου και της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκης βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα παλιό ηχητικό ντοκουμέντο από τον πρώην υπουργό έρχεται στο φως της δημοσίοτητας μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στο ηχητικό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά, οκτώ μήνες πριν τον θάνατό του, για την κόντρα του με την οικογένειά του, κατηγορώντας μάλιστα την ξαδέρφη του, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο του, πως πρόκειται για μία σπείρα που είχε ως σκοπό να τον εκθέσει ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά.

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Επτακόσια είδη κάκτων καλλιεργεί 76χρονος – «Μου τα ζητάνε ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ευρώπη» (Photos)

Προσοχή! Δέχεστε κλήσεις από αγγλικό αριθμό; Τι κρύβεται από πίσω (video)

Θεσσαλονίκη: Επιστρέφει το θρυλικό «Όλυμπος-Νάουσα» – Το ιστορικό εστιατόριο που άφησε εποχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:28