search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Η συγκίνηση του Διονύση Τσακνή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Ήταν το alter ego μου» (Video)

11.11.2021 17:36
tsaknis-new
Photo: ERT

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Διονύσης Τσακνής για τον μουσικό του παρτενέρ Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.

Μίλησε για τα σχολικά του χρόνια, την πολυετή συνεργασία του με τον Λαυρέντη και αποκάλυψε την ιστορία που βρίσκεται πίσω από το τραγούδι «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον».

«Σύχναζα σε ένα καφενείο που όλως τυχαίως ήταν δίπλα στο σχολείο και έπινα τσιπουράκι. Ήμουν άτυχος όμως γιατί με έπιαναν οι καθηγητές και αυτό σήμαινε πολλές αποβολές.

Από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να κάνω κοπάνα γιατί είχα τόσες αποβολές, που θα έμενα από τις απουσίες και γι’ αυτό και η διαγωγή μου ήταν «καλή».

Κατά τα άλλα δεν έκανα φασαρία στην τάξη γιατί ήμουν ένας μαθητής εντελώς αδιάφορος, γι’ αυτό που συνέβαινε στο σχολείο», ανέφερε για τα σχολικά του χρόνια.

Παράλληλα αποκάλυψε και την ιστορία πίσω από το τραγούδι του 1989 «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον». Περιέγραψε το πως δημιουργήθηκε το ερέθισμα που τον οδήγησε στην σύνθεση αυτής της επιτυχίας.

Ο Διονύσης Τσακνής συνδέθηκε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν δισκογραφικά, ενώ έδωσαν και δεκάδες συναυλίες μαζί.

«Ήταν το alter ego μου» είπε χαρακτηριστικά. «Λέγαμε τελευταία πως ήταν καιρός να κάνουμε κάτι μεγάλο μαζί… Μας πρόλαβε ο μπαγάσας» είπε εμφανώς συγκινημένος για τον επί πολλά χρόνια μουσικό του παρτενέρ.

Διαβάστε επίσης:

Sex and the city: Με ποιον τρόπο η Samantha Jones θα βρεθεί εκτός σεναρίου

Γωγώ Τσαμπά: Μου περίσσευαν 22 κιλά και «τα χάρισα» κάπου αλλού

Γιάννης Χατζόπουλος: Μιμείται τέλεια από Σφακιανάκη και Καρρά μέχρι Πάριο και Παπακωνσταντίνου! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06