search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Λαμία: Δάσκαλος δημοτικού έδειρε άγρια γονέα μαθητή, μπροστά σε παιδιά

11.11.2021 15:03
sxoleio-mathites

Αγριος ξυλοδαρμός μπροστά στα μάτια εμβρόνητων μαθητών συνέβη στη Λαμία.  

«Εκπαιδευτικός» χτύπησε γονέα με μπουνιές και κλωτσιές  όταν εκείνος τόλμησε να του ζητήσει το λόγο για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στο γιο του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο εν λόγω «εκπαιδευτικός» που έχει φτάσει από άλλη περιοχή στη Λαμία και τη Φθιώτιδα συμπεριφέρθηκε βίαια σε μικρό μαθητή που πρόσφατα μάλιστα βίωσε και την απώλεια της μητέρας του, με αποτέλεσμα το παιδί να φοβηθεί και να βάλει τα κλάματα.

Όταν ο γονιός πήγε στο σχολείο για να ενημερωθεί και να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή συμπεριφορά του εκπαιδευτικού, ο τελευταίος τον χτύπησε προκαλώντας του πρόβλημα στη μέση και στέλνοντάς τον στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο διάδρομο του σχολείου, μπροστά στα μάτια κάποιων παιδιών και ευτυχώς επενέβη άλλος εκπαιδευτικός για να το σταματήσει.

Ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία για την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, για τον οποίον έχουν προκύψει κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του, με βίαια περιστατικά σε βάρος μαθητών.

Διαβάστε επισης

Κορωνοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σουπερμάρκετ & λιανεμπόριο – Τι θα ισχύει απο την επομενη εβδομάδα (Video)

Κορωνοϊός-Θεσσαλονίκη: Νεκρός 22χρονος ανεμβολίαστος στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» (Video)

Ingeborg Beugel: Ο δήμαρχος Ύδρας μηνύει την Ολλανδή δημοσιογράφο – «Μας αποκάλεσε ρατσιστές και Χρυσαυγίτες»




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:30