search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:46
MENU CLOSE

Ingeborg Beugel: Ο δήμαρχος Ύδρας μηνύει την Ολλανδή δημοσιογράφο – «Μας αποκάλεσε ρατσιστές και Χρυσαυγίτες»

11.11.2021 12:57
begel-ydra-new
Photo Facebook @Ingeborg Beugel

Τον δρόμο της δικαιοσύνης θα ακολουθήσει ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης έπειτα από τα όσα είπε σε συνέντευξή της η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel για τους κατοίκους του νησιού.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η δημοσιογράφος «επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!! Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη! Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!!

Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της… Το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή…».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Επτακόσια είδη κάκτων καλλιεργεί 76χρονος – «Μου τα ζητάνε ξενοδοχεία και θέρετρα στην Ευρώπη» (Photos)

Αλεξανδρούπολη: Φοιτητής έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας και σκοτώθηκε

Κορωνοϊός – Λίνου: Να «σφίξουν» τα μέτρα για όλους, όχι σε επέκταση της υποχρεωτικότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:45