search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33
MENU CLOSE

Τζεφ Μπέζος: Αγόρασε σπίτι με τη σύντροφο του 78 εκατ. δολ. σε έκταση 56 στρεμμάτων

11.11.2021 21:45
Jeff Bezos_new

Η τάση που έχουν οι μεγιστάνες του πλανήτη και ιδιαίτερα της τεχνολογίας να επενδύουν σε εκτάσεις γης επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά από τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Σύμφωνα με το το Marketwatch, ο Μπέζος και η σύντροφος του Λόρεν Σάντσες απέκτησαν από κοινού μία έκταση 56 στρεμμάτων στο Μαϊάμι, με το κόστος της συναλλαγής να ανέρχεται κοντά στα 78 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Dirt.

Όπως αναφέρεται, το γνωστό ως «κτήμα Carter» βρίσκεται στη Νότια ακτή του νησιού και πουλήθηκε χωρίς να αναρτηθεί αγγελία, με τη συναλλαγή να γίνεται διακριτικά μεταξύ των πωλητών και του Μπέζος, με αποτέλεσμα να μην έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τις παροχές του ακινήτου.

Οι λίγες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές κάνουν λόγο για ένα κύριο σπίτι, έναν ξενώνα και μία πισίνα τεραστίων διαστάσεων. Το κτήμα διαθέτει μεγάλες εκτάσεις κήπων, εξωτερική κουζίνα με ανοιχτή εστία φωτιάς, μία λίμνη με ψάρια και μία ιδιωτική παραλία με λευκή άμμο.

Τα ακίνητα του Μπέζος

Πέρα από το νέο του απόκτημα στο Μαϊάμι, ο Μπέζος έχει επίσης την Warner Estate στο Λος Άντζελες, την οποία αγόρασε έναντι 165 εκατ. δολαρίων στις αρχές του 2020.

Σύμφωνα με το Marketwatch διαθέτει αρκετά σπίτια στην Ουάσινγκτον, μεταξύ των οποίων και μια έπαυλη στην Μεντίνα, η οποία βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία της Amazon.

Επίσης, έχει τουλάχιστον τέσσερα διαμερίσματα στην Νέα Υόρκη, τα οποία βρίσκονται όλα στο ίδιο κτήριο στην Fifth Avenue, ενώ είναι και ένας από τους ιδιώτες με τις περισσότερες εκτάσεις γης στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: «Δεν ξέρω τι θα πάθει η Ελλάδα, αν ανοίξουμε τα σύνορά μας»

Ντύθηκε αστροναύτης και πέταξε στα 4 χλμ. ύψος με αερόστατο (video)

ΟΗΕ: Περισσότεροι από ποτέ οι πρόσφυγες παγκοσμίως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33