search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:44
MENU CLOSE

ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη αστυνομικός – Κατηγορείται πως ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του (Video)

14.11.2021 13:10
peripoliko_new

Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος του 4χρονης κόρης του.

O 29χρονος αστυφύλακας, o οποίος υπηρετεί στα Τρίκαλα, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία και μήνυση της εν διαστάσει συζύγου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 4χρονη αποκάλυψε ότι το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν με τον μπαμπά της στο πατρικό του σπίτι, σε χωριό των Τρικάλων, αυτός προέβη σε ασελγείς πράξεις και άσεμνες χειρονομίες.

Το παιδί περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του πατέρα της, αρχικά στη μητέρα της, που είχε διαπιστώσει πως η πλευρά της μικρής ήταν περίεργη, και στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγο της αστυνομίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν διαπίστωσε ίχνη βιασμού, ωστόσο, γυναικολόγος που την εξέτασε διαπίστωσε μία ένδειξη τραυματισμού του παιδιού, χωρίς να προσδιορίζει πώς προκλήθηκε αυτό το τραύμα.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. πήραν ρούχα του παιδιού, αλλά και κλινοσκεπάσματα που χρησιμοποιούσε ο πατέρας ενώ κοιμόταν με την κόρη του, και τα μετέφεραν στα εργαστήρια προκειμένου να γίνουν αναλύσεις και να εντοπιστεί DNA.

Επίσης, στα εργαστήρια μεταφέρθηκαν σκληροί δίσκοι, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα τάμπλετ, δύο στικάκια και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του 29χρονου αστυνομικού και τα οποία θα εξεταστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει πορνογραφικό υλικό.

Μετά την έρευνα ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψή του.

Ο αστυνομικός αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, πιθανότατα την Πέμπτη.

«Αρνείται κάθε κατηγορία για ασέλγεια ο αστυνομικός»

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού, Γιώργος Παναγιώτου, αναφέρει ότι ο πελάτης του «απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές».

Ο δικηγόρος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς «εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345  του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Διαβάστε επίσης:

Τροχαία Πειραιά: Συλλήψεις για την επίθεση τα ξημερώματα με βόμβες μολότοφ

Κορωνοϊός: Στο τραπέζι η υποχρεωτική 3η δόση στους άνω των 60 για είσοδο σε κλειστούς χώρους

Παγώνη για 4η δόση εμβολίου: Μάλλον θα χρειαστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:44