search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 11:05
MENU CLOSE

J2US – Μαρίνα Πατούλη: «Ο Γιώργος ήταν θετικός στη συμμετοχή μου» (Video)

14.11.2021 15:18
Μαρίνα Πατούλη: Αυτό βρίσκω... αφροδισιακό σε έναν άνδρα (Video) - Media

Οι δυο μεγάλες εκπλήξεις του όγδοου live του J2US δεν ήταν άλλες από την Μαρίνα Πατούλη και τον Στέλιο Διονυσίου. Μάλιστα, η πρώτη αναφέρθηκε και στο θέμα του διαζυγίου της.

«Πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση! Εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου γιατί θα σας εκμυστηρευτώ, σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί, ότι για μένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά και για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη μετά την εμφάνισή της.

Επίσης, στα παρασκήνια του σόου, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του Open Weekend, επισημαίνοντας για τον Γιώργο Πατούλη: «Όπως μοιράστηκα τις καλές στιγμές της ζωής μου, ήταν μία εσωτερική μου ανάγκη να εκφράσω σήμερα αυθόρμητα ότι έκλεισε ένας κύκλος ζωής και ολοκληρώσαμε μία ζωή 35 ετών ως σύζυγοι».

Στη συνέχεια, η Μαρίνα Πατούλη πρόσθεσε: «Μοιράστηκα μαζί του την απόφασή του να συμμετέχω στο σόου. Ήταν θετικός σε όλο αυτό και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Νικολάου: Έρχεται το τέλος της «Βάνιας»; (Video)

Σακχαρώδης Διαβήτης: Αυξήθηκαν οι θάνατοι – Τι πρέπει να προσέχουμε

Γεραπετρίτης: Δεν θα υπάρξουν καθολικές οριζόντιες απαγορεύσεις – Όχι στην επέκταση της υποχρεωτικότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 11:03