search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:58
MENU CLOSE

Τέλος από τον Σπορ FM ο Βασίλης Βέργης με εντολή Γιάννη Αλαφούζου- Όπως ακριβώς συνέβη με τον Μιχάλη Λεάνη

15.11.2021 13:46
bwinsportfm_new

Νέα απόλυσηβόμβα για από τον Σπορ Fm 94.6 του Γιάννη Αλαφούζου, με φιρμάνι και πάλι του ιδιοκτήτη του ραδιοσταθμού.

Αυτή τη φορά ενημερώθηκε ότι είναι εκτός ο Βασίλης Βέργης, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε σημερινή (15 Νοεμβρίου) ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βέργης ήταν επι έξι χρόνια ραδιοφωνικός παραγωγός στο αθλητικό ραδιοφωνο του Ομίλου Αλαφούζου.

Με τον Βάιο Τσούτσικα είχαν την πρωινή- δυνατή- εκπομπή «Αντεπίθεση». Η εκπομπή δεν παύει, συνεχίζεται αλλά με τον Τσούτσικα για την ώρα.

Η είδηση έγινε ευρύτερα γνωστή νωρίτερα το πρωι της Δευτέρας, 15 Νοεμβρίου, από τον μέχρι και την Παρασκευή συμπαραγωγό της «Αντεπίθεσης» Βάι Τούτσικα.

Ο Βασίλης Βέργης

Τα «πώς» και τα «γιατί» θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες

Ο Βέργης έγραψε συγκεκριμένα: «Επειδή σέβομαι- και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειωνω: με τεράστια επιτυχια) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡfm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τουτο: την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθουν ΟΛΑ τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγούνται οι νομικές ενέργειες.

Υγ. Ευχαριστώ και δημόσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βάιο Τσουτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6″».

Απόλυση με «μπηχτές»

Πριν από  δύο μήνες (14/9/2021) και τότε αιφνιδιαστικά ο Γιάννης Αλαφούζος είχε απολύσει από το Σπορ Fm τον δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη.

Τότε ο δημοσιογράφος στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή από το μικρόφωνο του σταθμού είχε πεί:

«Για να πω αυτά που πρέπει να πω, μου άρεσε πάντα να μιλάω με ειλικρίνεια και να λέω αυτά που αισθάνομαι και νιώθω. Εγώ πέρασα σήμερα από το στούντιο για να χαιρετήσω. Δεν πιστεύω στο κλείσιμο κύκλων, παρά μόνο όταν γίνεται από τους φυσικούς πρωταγωνιστές. Όταν υπάρχουν παρεμβάσεις, δεν μιλάμε για κλείσιμο κύκλου, μιλάμε για παρέμβαση.

Ο Μιχάλης Λεάνης

Το λέω γιατί η απόφαση να σταματήσω δεν ήταν της διεύθυνσης, αλλά του ιδιοκτήτη, Γιάννη Αλαφούζου. Αυτός αποφάσισε την απομάκρυνση μου, χωρίς φυσικά να μου κοινοποιήσει τους λόγους και τις αιτίες.

Από εδώ και πέρα, τη λύση της συνεργασίας και τα περαιτέρω θα τα επιλύσει η ελληνική δικαιοσύνη, για να έχουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.

Εγώ θέλω να πω πως αν κάποιοι έψαχναν στο πρόσωπο του Μιχάλη Λεάνη κάποιον που θα λέει ότι θέλουν ή να ακούν τα αυτιά τους ότι θέλουν, ας το ψάξουν σε άλλο κτίριο.

Εγώ μεγάλωσα και ανδρώθηκα στο μικρόφωνο με τις αρχές του ΣΠΟΡ ΦΜ. Εδώ και χρόνια γίνεται μία προσπάθεια από τους ανθρώπους του ΣΠΟΡ ΦΜ ο σταθμός να κρατήσει τον χαρακτήρα και τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Όταν αγοράζεις κάτι και δεν εκτιμάς τους πυλώνες αυτού του δημιουργήματος, θεωρώ ότι η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.

Γιατί πριν από μένα προηγήθηκε ο Γιώργος Χελάκης, ακολούθησε ο Γιώργος Δήμας που καθαιρέθηκε, παρότι η αρχική συμφωνία ήταν να μείνει για τρία χρόνια στο τιμόνι του σταθμού.

 Λίγο στο περιθώριο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος δεν έκανε πρόγραμμα. Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού. Όπως θεωρώ έλλειψη σεβασμού να αποψιλώνεις τον Μπάμπη Χριστόγλου από το βασικό συνεργάτη του επί 18 χρόνια.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω για αυτή την εξαιρετική διαδρομή, τον Γιώργο Χελάκη που με εμπιστεύτηκε, τον Γιώργο Δήμα που με στήριξε, τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο που μοιραστήκαμε για εννιά χρόνια το ίδιο γραφείο. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν για 21 χρόνια στο ραδιόφωνο.

Όσο έχω δύναμη και έχω φωνή και όσο θα έχω αέρα στα πνευμόνια μου, θα ευχαριστώ τον Μπάμπη Χριστόγλου, γιατί πριν 18 χρόνια με επέβαλλε στην κυριολεξία στο μικρόφωνο».

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Προβληματισμός για τα ποσοστά στην ενημέρωση – Σύσκεψη υπό τον Αλαφούζο

Βρέθηκε ο παρουσιαστής για το «Αsia Express»- Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα για το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star

Ναταλία Γερμανού: Κύμα συμπαράστασης στην παρουσιάστρια μετά την επίθεση από ακροδεξιά τρολ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:57