search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:25
MENU CLOSE

Τηλεθεαση Top 10 16/11/2021: Μία σου και μία μου το πάνε οι «Η γη της ελιάς» και «Σασμός» στην πρώτη θέση

17.11.2021 17:58
tileorasi_new

Εναλλάξ στην κορυφή της τηλεθέασης βρίσκονται οι σειρές του prime time «Η γη της ελιάς» και «Σασμός», του Mega και του Alpha, αντιστοίχως.


Χθες το καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας ήταν, σύμφωνα με την «ψήφο» των τηλεθεατών και τις μετρήσεις της Nielsen Audience Measurement, η σειρά του Mega για τη μανιάτικη χωσιά. Το προηγούμενη ημέρα οι περισσότεροι βρέθηκαν να παρακολουθούν την κρητική βεντέτα στον Alpha.


Σε γενικές γραμμές μεγάλες ανατροπές δεν υπάρχουν στην «εικόνα» του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.
Και χθες τρίτο καλύτερο πρόγραμμα ήταν το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», τέταρτο το επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες» και πέμπτη προτίμηση η σατιρική «Ράδιο αρβύλα». Οι διακυμάνσεις στις τηλεθεαματικότητες τους απειροελάχιστες, όχι ικανές για ανατροπή του σκηνικού.


Στην δεκάδα της χθεσινής ημέρας προστέθηκε το επεισόδιο της σειράς «Ήλιος», ενώ δεν συμπεριλήφθηκε η ειδησεογραφική εκπομπή «Live news» του Mega που την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου είχε διακριθεί στην όγδοη θέση.
Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι κάποιο είδος αλλαγής φρουράς σε συνδυασμό τη σειρά του Αντ1 που ήταν «νούμερο 8» την επόμενη ημέρα με σχεδόν ίδια τηλεθέαση- 6% τηλεθέαση είχε ο «Ήλιος» του Αντ1 την Τρίτη, 6,2% κατάφερε το «Live news» του Mega την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.


Από τα στοιχεία της Nielsen φαίνεται πως η εκπομπή με το Νίκο Ευαγγελάτο είχε τηλεθέαση κάτω του 5,9%, ποσοστό τηλεθέασης με το οποίο συμπλήρωσε την χθεσινή δεκάδα το κεντρικό δελτίο του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Το Netflix εφαρμόζει νέα μέθοδο τηλεθέασης στο περιεχόμενο του

Το Facebook «στριμώχνεται» από ειδησεογραφικούς οργανισμούς – Θα καταβάλλει ποσά για πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα

Η Γη της Ελιάς: Πανικός μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Ιπποκράτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:21