search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:51
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Μακελειό στο Ουισκόνσιν – 5 νεκροί και 40 τραυματίες σε παρέλαση – Όχημα έπεσε στο πλήθος (photos/videos)

22.11.2021 08:55
usa_waukesha

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν όταν όχημα έπεσε πάνω σε ανθρώπους που συμμετείχαν σε παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Γουόκεσα της πολιτείας Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πλήθος που συμμετείχε ή παρακολουθούσε χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Ουισκόνσιν προκάλεσε θανάτους, ενώ 11 ενήλικοι και 12 παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, ο Νταν Τόμσον.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί δείχνουν κοπέλες να κάνουν την παρέλασή τους όταν ο οδηγός του κόκκινου SUV παρασέρνει τους πάντες. Επικρατεί πανικός.

Γυναίκα δήλωσε στο  Fox6 πως το SUV χτύπησε κυρίως μαθήτριες 9 ως 15 ετών, μέλη ομάδας χορού που συμμετείχε στην παρέλαση. Αφηγήθηκε πως αρχικά επικράτησε σιωπή, κατόπιν ακούστηκαν ουρλιαχτά και κόσμος άρχισε να τρέχει προς το σημείο για να βοηθήσει, ανέφερε το Fox6.

Σύμφωνα με την εκτίμηση άλλου αυτόπτη μάρτυρα, το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα μεταξύ 60 και 70 χιλιομέτρων όταν χτύπησε κόσμο.

Τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα, με περιπολικά και με αυτοκίνητα συγγενών και φίλων. Το νοσοκομείο Παίδων του Ουισκόνσιν ανέφερε μέσω Twitter ανέφερε πως εισήχθησαν 15 άτομα ως τις 20:00, από τα οποία δεν είχε υποκύψει κάποιο.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για 5 νεκρούς, ενώ δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος ράπερ.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για τον περιορισμό των αντιεμβολιαστικών κινητοποιήσεων

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: «Με βίασε, ήθελα να αυτοκτονήσω», αποκαλυψε η πρώην σύζυγός του (Video)

Ιράκ: Μητέρα προσπαθεί να ακυρώσει δικαστικά τον γάμο της 12χρονης κόρης της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24