search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:01
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στη Ρούλα Ρέβη για την ηλικία (Video)

23.11.2021 11:34
revi-arnaoytogloy-new

Δημοσίως συγγνώμη από τη Ρούλα Ρέβη ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αφορμή μια αναφορά της καλεσμένης του, Φαίης Ξυλά στην εκπομπή The 2night Show.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η ηθοποιός γνωστοποίησε ότι είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από τον πατέρα του παιδιού της, ο παρουσιαστής βρήκε την αφορμή να απολογηθεί δημοσίως για μια ερώτηση που είχε κάνει στον Αποστόλη Τότσικα αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας του με τη γνωστή φωτογράφο.

Η ίδια, λίγες μέρες πριν, εξέφρασε μάλιστα την ενόχλησή της για το εν λόγω στιγμιότυπο.

«Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δεν μου άρεσε, γι’ αυτό και ανέβασα την ταυτότητά μου, για να τελειώσουμε. Δεν ήταν το θέμα μου ο Γρηγόρης, αλλά έχω μια μανία με τις γυναίκες, ήταν σαν να ρωτάς μέσω του άντρα μου πόσο χρονών είμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε, δημοσίως, συγγνώμη, επισημαίνοντας ότι δεν έχει τέτοιου είδους προκαταλήψεις για θέματα ηλικίας μεταξύ ζευγαριών κι ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να προκαλέσει δυσφορία με την ερώτησή του.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Κοκκινοπούλου κατά Σερβετάλη: «Καλοπληρωμένος και ο μόνος ανεμβολίαστος – Θα μείνουν όλοι άνεργοι»

Λάκης Λαζόπουλος για Νίκο Μουτσινά: «Δεν κάνει σάτιρα, αλλά μεσημεριανό» (Video)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 21:01