search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:19
MENU CLOSE

Naomi Campbell: Σε… «φιλανθρωπικές» περιπέτειες με την εφορία λόγω του Fashion for Relief

30.11.2021 17:05
H Ναόμι Κάμπελ αρνήθηκε «τόνους χρημάτων» για επίδειξη μόνο με μαύρα μοντέλα - Media

H Naomi Campbell έχει ξεκινήσει το 2005 την οργάνωση, Fashion for Relief, για να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και διάκρισης παγκοσμίως.

Μάλιστα έχει καταφέρει να προσφέρει αρκετά υψηλά ποσά σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η Campbell διαχειρίζεται τον φιλανθρωπικού οργανισμό μαζί με την Bianka Hellmich και τη Veronica Sylvia Wing Wai Au Chou.

Σύμφωνα όμως με τον Guardian, o φιλανθρωπικός οργανισμός της Campbell ερευνάται από την Επιτροπή Φιλανθρωπίας για τη διαχείριση που έχει κάνει μέχρι σήμερα καθώς και για τα οικονομικά στοιχεία που δηλώνει.

Η Επιτροπή Φιλανθρωπίας ερευνά αν το διάσημο μοντέλο και οι συνεργάτες της έχουν πράξει τα νόμιμα και όλες τις υποχρεώσεις τους όπως ορίζουν οι νόμοι, και θα διερευνήσουν τις πληρωμές που έκανε ο οργανισμός σε έναν από τους διαχειριστές του.

Ακόμη, πρόκειται να ερευνηθούν και οι δαπάνες του οργανισμού καθώς υπάρχει ανησυχία για κακή διαχείριση και αποτυχία να κατατεθεί όπως πρέπει η ετήσια οικονομική αναφορά.

Ο Guardian κλείνει το ρεπορτάζ τονίζοντας ότι η επιτροπή έχει την δύναμη να κλείσει την φιλανθρωπική οργάνωση σε περίπτωση κάποιας από τις παραπάνω παραβάσεις και μάλιστα μπορεί να απαγορεύσει σε άτομα να κατέχουν διευθυντικές θέσεις.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 4: Tα επτά θανάσιμα αμαρτήματα – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στάθης Αγγελόπουλος: Προτιμώ να πεθάνω από κορωνοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07