search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Νέο Ηράκλειο: Ανατροπή με τα νεκρά αδέλφια! Νέο σενάριο για το ποιος πυροβόλησε

07.12.2021 14:12
neoirakleio2

Ανατροπή στα αρχικά σενάρια για το πώς πέθαναν τα δύο αδέλφια στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις καταθέσεις των υπολοίπων μελών της οικογένειας τα δύο αδέλφια φαίνεται ότι αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, ύστερα από τον χαμό της μητέρας τους από καρκίνο πριν λίγους μήνες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν εργάζονταν.

Τα αδέλφια έφεραν τραύμα από πυροβολόλο όπλο ενώ στο σημείο βρέθηκε και μια κυνηγετική καραμπίνα.

Αρχικά το επικρατέστερο σενάριο ήθελε τον αδελφό να σκοτώνει την αδελφή του και μετά να αυτοκτονεί, με τις αρχικές πληροφορίες να κάνουν λόγο για κοινή απόφαση να πεθάνουν μαζί.

Σύμφωνα με το Open ωστόσο, που επικαλείται νέα στοιχεία φαίνεται πώς τελικά έγινε το ανάποδο.

Κι αυτό γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα και την ιατροδικαστική εξέταση, η 29χρονη φέρεται να σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και κατόπιν έβαλε και η ίδια τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες και του enikos.gr, ο 34χρονος φέρει τραύμα στο μέτωπο, ενώ η αδελφή του στον κρόταφο.

Επιπλέον, η καραμπίνα εντοπίστηκε δίπλα στην 29χρονη. Αυτά τα στοιχεία από τις έως τώρα έρευνες, οδηγούν και στη νέα εκτίμηση, ότι δηλαδή η κοπέλα ήταν αυτή που τράβηξε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με το OPEN, αναφορικά με την καραμπίνα, ο τρίτος αδερφός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε την ύπαρξή της.

Οπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα δύο αδέλφια είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στις ζωές τους και πρώτα ο ένας πυροβόλησε τον άλλον πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τα δύο αδέλφια συναποφάσισαν να αυτοκτονήσουν και σχεδίασαν τον τρόπο. Γι’ αυτό και ανέβηκαν στο δώμα, που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους, και κλειδώθηκαν μέσα

Τα πτώματα εντόπισαν ο τρίτος αδερφός και ο πατέρας τους, καθώς όλοι διαμένουν σε οικογενειακή πολυκατοικία.

Διαβάστε επίσης:

Ζακ Κωστόπουλος: Κόλαφος η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα – «Είδα ασυγκράτητο μίσος – Δεν είχε μαχαίρι, το λέω κατηγορηματικά»

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία συγκλονιστικά sms πριν την αυτοκτονία (Video)

Ζάκυνθος: Αναβίωσε στο δικαστήριο η δολοφονία του συντρόφου της με παγοκόφτη – Απολογία με λυγμούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09