search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία συγκλονιστικά sms πριν την αυτοκτονία (Video)

07.12.2021 11:37
tsoumanis_new

Συγκλονίζουν μερικά από τα τελευταία sms που είχε στείλει ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης, λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει μέσα στο αυτοκίνητο του στις 5 Οκτωβρίου.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα, στα οποία γίνεται ξεκάθαρη η αφόρητη πίεση που ένιωθε ο ποδοσφαιριστής λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «Δίκη στο Open».

Τα μηνύματα βρέθηκαν στα χέρια της Αστυνομίας μετά την έρευνα που έγινε στο κινητό του.

«Σε ικετεύω, δεν έχω άλλη επιλογή. Αν δεν βρούμε αυτά τα χρήματα, δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω», αναφέρει σε μήνυμα με προπονητή που δεν κατονομάζεται.

«Κόουτς, αλήθεια κλαίω, σε εκλιπαρώ! Δεν έχω άλλη λύση αν στραβώσει. Μια λύση έχω αν στραβώσει. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω…», γράφει σε άλλο ο Νίκος Τσουμάνης.

«Αρχίζω και γέρνω προς την απόφαση που δεν ήθελες να πάρω…», αναφέρει σε μήνυμα του.

«Σβήσε όλα τα μηνύματα, γιατί σε λίγες μέρες θα ψάξουν το κινητό μου σε λίγες μέρες», είναι ένα από τα τελευταία μηνύματα που δείχνει ότι είχε πάρει αυτή την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Ο Νίκος Τσουμάνης αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ όπως έχει καταγγείλει και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, υπήρχαν χρωστούμενα αρκετών χιλιάδων ευρώ από ομάδες που είχε παίξει ο ποδοσφαιριστής στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Αναβίωσε στο δικαστήριο η δολοφονία του συντρόφου της με παγοκόφτη – Απολογία με λυγμούς

Ζακ Κωστόπουλος: Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων

Έβρος: Ελεύθεροι ο Έλληνας αστυνομικός και η φίλη του που συνελήφθησαν στην τουρκική μεθόριο (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:12