search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Εκφραστής του Κέντρου ο Μητσοτάκης και της Κεντροαριστεράς ο Ανδρουλάκης

16.12.2021 09:10
kalpi_ekloges_new

Ενδιαφέροντα ευρήματα για το πολιτικό σκηνικό και τους αρχηγούς των κομμάτων παρουσιάζει το βαρόμετρο της ΚΑΠΑ Research.

Στο επίκεντρο της δημοσκόπησης μπαίνει η μάχη του κέντρου μετά και τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Στο ερώτημα  «Εσείς ποιον από τους παρακάτω θεωρείτε καλύτερο εκφραστή του κεντρώου χώρου σήμερα;» το 33% απαντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 28% τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και το 20% τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στο ερώτημα «ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, ποιον θεωρείτε καλύτερο εκφραστή του χώρου της Κεντροαριστεράς σήμερα;» το 51% απαντά τον Νίκο Ανδρουλάκη και το 35% τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά με τις προτιμήσεις ανά κόμμα, στο ερώτημα της ΚΑΠΑ για την Κεντροαριστερά το 79% από τη δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ απαντά τον Αλεξη Τσίπρα, 15% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Από τη δεξαμενή της ΝΔ ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 76% και ο Αλέξης Τσίπρας 8%. Από τη δεξαμενή του ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 88% και ο Αλέξης Τσίπρας 11%. Από το ΚΚΕ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 40% και 35% ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Διαβάστε επίσης:

Σε πανικό το Μαξίμου εξαιτίας της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα για τις ΜΕΘ – Πώς σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες

Ναρκοπέδιο ανατιμήσεων

Απάντηση Άδωνι στον Κανάκη: «Πώς γίνεται να του διέφυγε ότι ο επί 15 χρόνια συνεργάτης του είχε τρία χρόνια δίκη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 09:24