search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Γρεβενά: Ανατριχίλα από τα νέα στοιχεία για τον μητροκτόνο – Μετά τον φόνο της γιαγιάς του… διορίστηκε σε σχολείο!

17.12.2021 11:16
sxoleio_ekdromes

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την αποτρόπαια δολοφονία της 83χρονης στα Γρεβενά από τον ίδιο της τον γιο, αλλά και για το παρελθόν του δράστη.

Ο δράστης που πριν από 28 χρόνια σκότωσε τη γιαγιά του με τσεκούρι, είχε εκτίσει 10ετή ποινή «μπαινοβγαίνοντας» σε ψυχιατρικό ίδρυμα και μετά δίδασκε σε σχολείο, ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός με την ειδικότητα του γυμναστή!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση, όταν και ο δράστης διορίστηκε ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου…

Σοκ από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας

Ο δράστης, που πήρε χθες εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε τη 83χρονη μητέρα του πριν την σκοτώσει, με τον θάνατό της να επέρχεται από στραγγαλισμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μάλιστα, ο δράστης μετά το έγκλημα έπλυνε και έντυσε τη σορό της μητέρας του, ενώ εκτιμάται ότι την βίασε την ώρα που την έπνιγε..

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού, καθώς «εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης».

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Κάρμελ: Πολική «εισβολή» το Σαββατοκύριακο – Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, πού θα χιονίσει

Λύτρας για μελέτη ΜΕΘ: Ενημερώσαμε άμεσα και επανειλημμένα – «Καρφιά» για Γκάγκα, Μαγιορκίνη

Πύργος: Τραγωδία στο Επιτάλιο – Νεκρός 72χρονος από φωτιά στο σπίτι του (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:35