search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:22
MENU CLOSE

Μίνα Ορφανού: «Δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου» (Video)

20.12.2021 19:49
mina-orfanou

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε η ηθοποιός Μίνα Ορφανού και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέατρο, την απώλεια του πατέρα της αλλά και για το αν έχει προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.

Μιλώντας για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, η Μίνα Ορφανού εξομολογήθηκε πως δεν δάκρυσε στην απώλειά του.

«Έχασα τον πατέρα μου, αλλά έτσι είναι παιδιά! Η ζωή συνεχίζεται! Ένας φεύγει και ένας έρχεται. Σε αυτή τη ζωή εγώ δεν θα έχω να χάσω κανέναν δικό μου. Εάν με ενοχλούσε το ότι δεν θα είχα δικό μου παιδί δεν θα ήμουν η Μίνα, θα ήμουν ο νταής ο Ηρακλής. Μου κόστισε η απώλεια του πατέρα μου για τα παιδικά μου χρόνια. Τα υπόλοιπα χρόνια, όχι, γιατί δεν ήμουν εκεί. Ό,τι βλέπεις το πονάς. Είμαι τόσο ειλικρινής, τόσο καθαρή με τον εαυτό μου, που μπορώ να πω ότι δεν δάκρυσα για τον μπαμπά μου, δάκρυσα όταν έφυγα από το σπίτι μου. Όταν μου είπαν να φύγω από το σπίτι, τότε εγώ ορφάνεψα ήδη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και συνέχισε «Δεν έχω αναμνήσεις από τον μπαμπά μου από τα 17 μου χρόνια και πέρα. Ο μπαμπάς μου είχε πάθει αλτσχάιμερ και εγκεφαλικό. Πριν συμβεί αυτό θυμάμαι μια φορά στον γάμο του αδελφού μου, που ήμουν καλεσμένη, θυμάμαι που μου λέει: “κόρη μου, ψήσε μου ένα καφέ”. Και εγώ πήγα και τον έψησα χωρίς να δώσω βάση σε αυτό που είπε».

Στο τέλος η Μίνα Ορφανού ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι ψεύτης άνθρωπος, είμαι πολύ αληθινή. Όχι, δεν έχω κάνει αλλαγή φύλου, όταν με ρωτάνε μου τη δίνει».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Πώς αντέδρασε όταν της είπαν να συνεργαστεί πρώτη φορά με την Βανδή (Video)

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θέλει κρέμασμα» (Video)

Χριστίνα Κοντοβά: Πρώτες μέρες στην Αθήνα με τη μικρή Ada! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:22