search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:44
MENU CLOSE

Κατρούγκαλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα – Θέλουμε όμως να καλύψουμε το Κέντρο»

21.12.2021 09:13
katrougkalos_new

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Θέλουμε να καλύψουμε όλο τον χώρο της δημοκρατικής παράταξης από το προοδευτικό Κέντρο έως την Αριστερά», αναφέρει σε συνέντευξη του ο Γ. Κατρούγκαλος

Αυτό τόνισε ο βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας τη Δευτέρα στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

«Δεν έχουμε κανέναν λόγο να φοβόμαστε από τις εξελίξεις στον χώρο του ΚΙΝΑΛ. Υπήρχε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων όσο ήταν ακόμα σε εξέλιξη η κούρσα διαδοχής για να προβληθεί ως φαβορί η υποψηφιότητα εκείνου του υποψήφιου αρχηγού που απέκλειε οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δική μας στρατηγική εξαρχής ήταν υπέρ των συμμαχικών κυβερνήσεων, όχι των αυτοδύναμων κυβερνήσεων και για αυτόν ακριβώς τον λόγο προωθήσαμε ως εκλογικό σύστημα την απλή αναλογική. Θεωρώ επομένως ότι οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, χωρίς να προδικάζω τίποτα, τουλάχιστον δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της προοδευτικής διακυβέρνησης και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Alco: Στις 11,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, άνοδος του ΚΙΝΑΛ στο 13,6%

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο – Η αξιολόγηση στο Δημόσιο στην κορυφή της ατζέντας

Μητσοτάκης στο Digital Economy Forum 2021: Και η πανδημία δημιουργεί ευκαιρίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:44