search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Το δώρο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Νίκο Ανδρουλάκη

21.12.2021 08:46
androulakis_new

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην πρώτη της συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη την Παρασκευή του δώρισε ένα γούρι, ώστε να έχει καλή τύχη στο νέο πολιτικό και κομματικό ταξίδι που ξεκίνησε.

Γράφει ο «Βηματοδότης»: «Οχι όμως ένα συνηθισμένο γούρι, ας πούμε ένα ρόδι ή ένα κλειδί. Του δώρισε ένα… πέταλο, βγαλμένο μάλιστα από… τσαρούχι τσολιά της Προεδρικής Φρουράς. Αυτό το πέταλο του τσολιά θα είναι για το 2022 το γούρι της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Προτού επισκεφθεί την Πρόεδρο, ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε μία από τις ΜΕΘ του μεγαλύτερου νοσοκομείου αναφοράς COVID – του ‘Σωτηρία’»

Στο Σωτηρία βρέθηκε μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης και εκεί ενημερώθηκε από την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου, η οποία είναι αδελφή του Γιάννη Κουτσούκου, πρώην βουλευτή Ηλείας και υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Η ενόχληση Τσιόδρα στην ερώτηση για το πού δόθηκε η μελέτη (Video)

Νίκος Ανδρουλάκης: Οργανώνει το επιτελείο του – Ποιος θα αναλάβει εκπρόσωπος τύπου

Σκληρή κόντρα Παυλάκη- Πρετεντέρη: Ο «ερευνητής από τις ΗΠΑ» και ο «πληρωμένος κονδυλοφόρος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:04