search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:20
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον ψάχνει η Αστυνομία για να τον συλλάβει

22.12.2021 14:04
stathis panagiwtopoulos_new

Τρέχουν συνεχώς οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο δικηγόρος θύματος του παρουσιαστή που τον κατήγγειλε και υπέβαλε σε βάρος του μήνυση, ανέφερε πως σε βάρος του Παναγιωτόπουλου, μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ακόμη και εντός της ημέρας.

Σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η 30χρονη πρώην σύντροφος του τηλεπαρουσιαστή υπέβαλε μήνυση εναντίον του για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», ανέφερε ο κ. Απόστολος Λύτρας μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λύτρας διευκρίνισε πως μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Συνέλαβαν μαθητές για παιδική πορνογραφία – Σοκ από φωτογραφία που έδειχνε ο ένας στον άλλο

Αλλαγή στους λογαριασμούς ρεύματος: Ενιαία έντυπα για όλους τους παρόχους – Πώς θα είναι (Photos)

ΕΠΑΛ Αιγάλεω: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή καθηγητή με μαθητές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04