search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:48
MENU CLOSE

Κατερίνα Στεφανίδη: «Γιατί αθλητής της χρονιάς ο Αντετοκούνμπο και όχι ο Τέντογλου;»

24.12.2021 23:39
stefanidi_new

Tην αντίθεσή της για την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021 στα βραβεία του ΠΣΑΤ εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη, θεωρώντας πως νικητής έπρεπε να είναι ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε κορυφαίος Έλληνας Αθλητής στα βραβεία του ΠΣΑΤ για την χρονιά που φεύγει, καθώς κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στο ΝΒΑ (και το πρώτο του Μιλγουόκι μετά από 50 χρόνια) βάζοντας εκκωφαντική 50άρα στο κρίσιμο 6ο ματς, με αποτέλεσμα να πάρει σπίτι και το βραβείο του MVP των τελικών.

Ωστόσο η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη διαφωνεί με την νίκη του Γιάννη. «Γίνεται σε Ολυμπιακή χρόνια να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);», αναρωτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Όπως είναι λογικό, το tweet της προκάλεσε αντιδράσεις με την ίδια να εξηγεί: «Είναι Ολυμπιακή χρόνια. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντουσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου. Σε Ολυμπιακή χρονιά, ο αθλητής της χρονιάς πρέπει να είναι Ολυμπιονίκης. Δεν μπορεί να συγκριθεί το NBA με τους Ολυμπιακούς, είναι απλά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 7 συλληφθέντες για παραποίηση ποσοστών αναπηρίας

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο από το δυστύχημα στον ΗΣΑΠ (Video)

Κορωνοϊός: Έφτασαν τα 55 τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ελλάδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 22:42