search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:41
MENU CLOSE

Λευτέρης Λαζάρου: Νέα περιοριστικά μέτρα στην εστίαση θα είναι καταστροφή (Video)

24.12.2021 15:53
leuteris_lazarou

Ο Λευτέρης Λαζάρου εξέφρασε τη διαφωνία του με τα νέα περιοριστικά μέτρα που συζητούνται προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή από τις 3 Ιανουαρίου.

Ο γνωστός σεφ αφού επεσήμανε ότι η μείωση του ωραρίου αλλά και της πληρότητας θα είναι καταστροφή, τη στιγμή που, ήδη, με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων, υπάρχει μεγάλο ποσοστό της πελατείας που έχει μειωθεί.

Όπως είπε το κόστος όταν νοικιάζεις ένα μαγαζί 400 τετραγωνικών και μπορείς να εκμεταλλευτείς μόνο τα 150 τετραγωνικά είναι μεγάλο για τις επιχειρήσεις. Εάν ληφθούν νέα περιοριστικά μέτρα, θα πρέπει να υπάρξει κρατική ενίσχυση, επεσήμανε.

Ο Λευτέρης Λαζάρου, επεσήμανε ακόμα ότι τριήμερο των Φώτων είναι το καλύτερο για τις επιχειρήσεις εστίασης και εξέφρασε τη διαφωνία του με τυχόν περιορισμούς από τις 3 Ιανουαρίου στο ωράριο με αποτέλεσμα να κλείνουν τα εστιατόρια στις 12 τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Εξαπλώνεται η μετάλλαξη Ομικρον στη Θεσσαλονίκη – Τι δείχνουν τα λύματα

ΕΟΔΥ: Στο αρχείο οι καταγγελίες για διπλό σύστημα καταγραφής κρουσμάτων

Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Πού θα μοιάζει με… άνοιξη – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:40