search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Περίσσεψε η λάσπη, στα ψιλά η δικαίωση

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2209
22/12/2021
24.12.2021 07:00
mpalaouras

Στο αρχείο έθεσε η Οικονομική Εισαγγελία την υπόθεση περί εμπλοκής στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Αραχωβίτη και Μπαλαούρα στο σκάνδαλο της Folli Follie. Όπως μάλιστα σημειώνει ο Μπαλαούρας, «να σημειωθεί ότι ούτε καν μας κάλεσαν για κατάθεση!». Κι όμως εκείνη η καταγγελία κάποιου στελέχους της προβληματικής εταιρείας είχε όντως γίνει πρώτη είδηση για πολλές μέρες.

Τώρα ο Μπαλαούρας υπενθυμίζει απλώς ότι τότε «προσπάθησα να βοηθήσω να σταθούν, στη χειμαζόμενη τότε εποχή, στα πόδια τους νοσοκομεία, Πυροσβεστική ή κοινωνικές δομές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Ηλείας, από ιδρύματα και εταιρείες, χωρίς καμιά άλλη επαφή. Μόνοι τους έκαναν την έρευνα αγοράς, μόνοι τους τα αγόρασαν, μόνοι τους τα παρέδωσαν!». Η λάσπη τότε περίσσεψε από πολλές πλευρές, αλλά η δικαίωση περνάει στα ψιλά…

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΦ: Ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα με επικίνδυνη ουσία

Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Εσωτερικό έγγραφο για γέλια και για κλάματα – Οι απειλές, τα εμβόλια και η κρίση μεγαλείου (photo)

Λάρισα: Συνέλαβαν μαθητές για παιδική πορνογραφία – Σοκ από φωτογραφία που έδειχνε ο ένας στον άλλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:06