search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Συνεχίζει ο Άδωνις να επιτίθεται στον Μόσιαλο: «Ακατάλληλος να πείσει τους Χριστιανούς της Ελλάδας» (Video)

27.12.2021 12:13
adonis_new

Στο στόχαστρο του Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηλίας Μόσιαλος με αφορμή το σκίτσο για την Παναγία που ανήρτησε τις προηγούμενες ημέρες.

Το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στο Open και ρωτήθηκε για το θέμα αυτό μετά και την αντίδραση που είχε την Κυριακή.

«Αν με ρωτάτε, αν ερχόμενος ο κύριος Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους χριστιανούς της Ελλάδας, προσβάλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό, τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν. Σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο. Δεν θα πείσεις κανέναν υβρίζοντάς τον. Αυτό δεν γίνεται. Είναι τόσο απλό. Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο. Έχει προσφέρει στην πανδημία. Είναι σοβαρός άνθρωπος, πάντα είχα πολύ καλή πολιτισμένη σχέση μαζί του, αν και είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι. Αν στη συνέντευξή του έλεγε μία συγγνώμη σε όσους πρόσβαλα, το θέμα θα είχε κλείσει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις, δεν το λέω προσωπικά. Μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα. Είναι πολύ εύκολο», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Στο Επικρατείας δύο Υπουργοί της… Οικονομίας και συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κάρολος Παπούλιας: Όταν εκνεύρισε την Άνγκελα Μέρκελ (Video)

Πένθος για τη Νίκη Κεραμέως: Απεβίωσε ο πατέρας της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11