search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Θετικοί στον κορωνοϊό οι δημοσιογράφοι της πρωινής εκπομπής Κώστας Παπαχλιμίντζος και Χριστίνα Βίδου

28.12.2021 08:53
vidou_xlimitzos

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζος, οι οποίοι παρουσιάζουν το ενημερωτικό πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού «Συνδέσεις».

Οπως ενημέρωσε, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο ίδιος και η συμπαρουσιάστριά του νόσησαν από τον κορωνοϊό.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ τόνισε πως είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, όμως «βρήκε τη χαραμάδα ο κορωνοϊός και πέρασε», ενώ αποκάλυψε ότι η εκπομπή θα βγαίνει «με έναν… υβριδικό τρόπο από αύριο και με τη Νίνα Κασιμάτη στο τιμόνι».

Η Χριστίνα Βίδου, με δική της ανάρτηση, υπογράμμισε: «Τα χαμόγελα παραμένουν no matter what. Για λιιιγο οι Συνδέσεις ΕΡΤ θα αποσυνδεθούν, λόγω covid. Είμαστε κι οι δύο θετικοί, αλλά ευτυχώς τρείς φορές εμβολιασμένοι γι’ αυτό και το περνάμε εντελώς ανώδυνα. Η τεχνολογία δε θα μας κρατήσει μακριά από την εκπομπή. Μέσω skype θα τα λεμε. Οικοδέσποινα για τις επόμενες ημέρες θα είναι η Νίνα Κασιμάτη. Νίνα σ’ ευχαριστούμε».

Διαβάστε επίσης:

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο»: Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1 (Trailer)

Τηλεόραση: Σε οριστικό ναυάγιο η σειρά εποχής «Music hall»

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει μετά τις γιορτές – Δείτε το τρέιλερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07