search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Παύλος Χαϊκάλης: Διαψεύδει Λιάγκα και Σκορδά για την πρεμιέρα με 10 θεατές – «Είναι ντροπή, δημοσιογραφική αλητεία» (Videos)

28.12.2021 12:40
cha-i-kalis-new

Ο Παύλος Χαϊκάλης διέψευσε κατηγορηματικά ρεπορτάζ του Πρωινού σύμφωνα με το οποίο η θεατρική παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» όπου πρωταγωνιστεί είχε μετα βίας 10 άτομα στην πρεμιέρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο ηθοποιός έκανε λόγο για «εμμονές», επισημαίνοντας ότι οι άνθρωποι που διέδωσαν την ψευδή -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- είδηση, «παίζουν με το μεροκάματο» όχι μόνο του ιδίου αλλά και των συναδέλφων του.

«Τα πλάνα ήταν από την πρόβα»

«Πληρώνω πολιτικές διαμάχες εγώ, είναι αστείες καταστάσεις», τόνισε αρχικά ο ηθοποιός, προσθέτοντας:

«Έχω στείλει πλάνα για να αποδειχθεί το ψευδές του πράγματος. Στις 23 του μήνα, ημέρα Πέμπτη, ήρθε το συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου για να βγάλει πλάνα. Ο παραγωγός δεν τους άφησε και είπε ότι θα τους στείλει πλάνα από την πρόβα. Δεν υπήρχε κοινό.

Πήρε τα πλάνα ο ΑΝΤ1 και είπε ότι είναι από την πρεμιέρα και έβγαιναν και έλεγαν ότι είναι άδειο το θέατρο. Μετά ήρθαν στην πρεμιέρα λίγα λεπτά μετά την έναρξή της, βρήκαν τους δέκα τελευταίους που έμπαιναν στο θέατρο και τους ρώταγαν “για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση;”. Αυτά είναι εμμονές.

Εμένα αν θέλετε, με χτυπάνε ένα χρόνο και με τσακίζουν, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με το ψωμί συναδέλφων. Απολογούμαστε, γιατί κάποιοι έπαιξαν με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις» ενώ δείχνοντας τον πάκο με τα εισιτήρια που κόπηκαν, επισήμανε:

«Την πρώτη μέρα κόψαμε 149 εισιτήρια, ενώ τη δεύτερη 239. Κανείς δεν προσμετρά το τι γίνεται στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, που ο κόσμος φοβάται. Πάμε να χτυπήσουμε ότι το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη. Γιατί να μου γυρίσει την πλάτη; Κατηγορούμαι για κάτι; Έχετε ακούσει μια κουβέντα και την έχετε υιοθετήσει. Ψάξατε να βρείτε τι είναι από πίσω από αυτό; Όσοι κατάλαβαν το “άντρας παλιάς κοπής” το κατάλαβαν, δεν θα απολογηθώ γι αυτό.

Έχετε διαμορφώσει μια άποψη την οποία την έχετε βάλει στο κεφάλι σας, ότι αυτό που είπαν οι καταγγέλλουσες είναι μια αλήθεια. Γι αυτό της έχω καλέσει στα δικαστήρια και έχω κάνει μήνυση. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ παίζω με την ψυχή μου, πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου, να ακούω την Κατερίνα να πιστεύει δύο κυρίες. 40 χρόνια τώρα δεν έχω δώσει δικαίωμα και υιοθετήθηκε μια κουβέντα. Συνάδελφος που έχει βρεθεί στην εκπομπή σου έχει αφήσει άνθρωπο χωρίς δουλειά», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Είμαι παράπλευρη απώλεια του metoo. Έχετε διαμορφώσει μια άποψη ότι ο Χαϊκάλης πρέπει να φύγει, όταν κανείς δεν ψάχνει να βρει τι έχει συμβεί. Πάρτε το σωματείο να δείτε. Κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Δεν μπορώ να το αντέξω, ψυχολογικά υποφέρω. Μάχομαι και πάω να κάνω μια δουλειά στην Κύπρο, γιατί εκεί είχα πρόταση και ξαφνικά πέφτουν όλοι πάνω μου για να με κλείσουν. Με ποιον να παλέψω; Πού είναι η αλήθεια; Όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Είμαι στο ίδιο κανάλι με άλλους τώρα».

Τι απαντούν Λιάγκας – Σκορδά μέσα από το Πρωινό

Από την πλευρά τους, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκαν εκ νέου, επιμένοντας ότι το ρεπορτάζ των συναδέλφων τους στην Κύπρο είναι αληθές.

Μάλιστα, ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε και σε αυτή την εκπομπή επισημαίνοντας ότι τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Πρωινό ήταν από τη γενική δοκιμή, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ψευδώς ότι είναι από την πρεμιέρα.

«Είναι ντροπή και δημοσιογραφική αλητεία. Ρωτάτε τον κόσμο για ποιον ήρθατε να δέιτε την παράσταση; Έχει ξαναγίνει αυτό; Θέλετε να με εξοντώσετε» είπε σε έξαλλη κατάσταση ο ηθοποιός με τους τόνους στην εκπομπή να ανεβαίνουν.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Χαλκιάς: Η απάντηση του γιου του για την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη Χρονοπούλου για να κάνει αυτή την σκηνή έγινε ντίρλα» (Videos)

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν είναι απλό να είσαι influencer, θέλει κόπο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:30