search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:18
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Εξιτήριο για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο μετά από έξι ημέρες νοσηλείας

30.12.2021 15:28
patriarxis_vartholomaios

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Πόλεως, όπου τις τελευταίες έξι ημέρες ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση, προσβληθείς από τη μετάλλαξη Oμικρον του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραμείνει λίγες ημέρες ακόμη σε απομόνωση στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τους εορτασμούς των Θεοφανείων.

Την Τετάρτη το βράδυ επικοινώνησε με τον Παναγιώτατο για τρίτη φορά τηλεφωνικά ο Υπουργός Υγείας της Τουρκίας Fahrettin Koca, ο οποίος διερώτησε για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου του θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του.

Ο Πατριάρχης συγκινημένος για το ζωηρό ενδιαφέρον του υπουργού, τον ευχαρίστησε θερμώς και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι νέες τιμές διοδίων στους αυτοκινητόδρομους

Κορωνοϊός: Τι αλλάζει από σήμερα σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα – Πώς θα εφαρμοστεί η τηλεργασία

Επίθεση Μπίστη στον Πρετεντέρη λόγω… Παυλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17