search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:21
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Ο φόνος που θα σοκάρει τους πάντες

05.01.2022 10:40
sasmos-alpha-new

Μια νέα δολοφονία έρχεται να συνταράξει τους ήρωες της σειράς του Alpha, Σασμός, στα πρώτα επεισόδια του 2022.

Το ψέμα που φέρνει τη χειρότερη εξέλιξη

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της. Το όνειρο για μια κοινή ζωή που μόλις χθες φαινόταν πολύ κοντά, μοιάζει τώρα πιο μακρινό από ποτέ.

Ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο με σκοπό να συναντήσει την Σεμίνα. Ο Αστέρης, όμως, τον αναζητά για να εξηγηθούν σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο… Την  ίδια στιγμή, όλο το χωριό γιορτάζει τον γάμο της Θεοδώρας.

Η απάνθρωπη μοίρα

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα λογομαχεί μαζί του, καθώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή.

Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από την Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Τότε, οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα. Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και κάνει το ίδιο. Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το χέρι της…

Η σφαίρα του Αστέρη χτυπά στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Ουρλιάζοντας από απόγνωση, η Σεμίνα παίρνει το άψυχο σώμα του ανθρώπου που λάτρεψε με τη δυστυχία να φαίνεται να σφραγίζει αμετάκλητα τη ζωή της.

Ο Αστέρης έντρομος το βάζει στα πόδια, καθώς έγινε ό,τι μισούσε περισσότερο στη ζωή του. Φονιάς, έστω και από λάθος. Όλη του η ζωή του, πλέον, κρέμεται από τα χείλη της Σεμίνας, που είναι και η μοναδική μάρτυρας του φονικού.

Θα αποκαλύψει την αλήθεια; Θα πει ότι ο θάνατος του Πέτρου ήταν δυστύχημα ή θα τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή σαν φονιάς;

Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη θα ανοίξει νέο κύκλο αίματος. Μια νέα βεντέτα μόλις ξεκίνησε…

Διαβάστε επίσης:

Open: Τα σχέδια για τη νέα σεζόν – Ετοιμάζουν «ριάλιτι σχέσεων»

«Dancing with the stars»: Αναβολή του σόου λόγω κρουσμάτων

Gianni Versace: Συναρπάζει η σειρά για την δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:16