search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Ρίκα Διαλυνά: Οι δημοσιογράφοι στις Κάννες εμένα ήξεραν και φωτογράφιζαν, όχι την Αλίκη και τον Δημήτρη

10.01.2022 19:48
rika76-new

Για την θρυλική ταινία «Διπλοπενιές» που πρωταγωνιστούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε η Ρίκα Διαλυνά στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος .

«Όταν γύρισα την ταινία δεν ήμουν ευχαριστημένη. Στις Κάννες, όταν έγινε η ελληνική βραδιά, βγήκε η Αλίκη και τραγούδησε δεν έγινε τίποτα. Μετά βγήκε ο Παπαμιχαήλ έβγαλε το σακάκι του, άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο και πάλι δεν έγινε τίποτα.

Είχαν φέρει 15.000 πιάτα και είχαν πει πως όταν βγει η σταρ της βραδιάς, δηλαδή η Αλίκη να τα σπάσουν.Αυτοί ήταν ξένοι, δεν ήξεραν. Όταν βγήκα εγώ, χειροκροτούσαν όλοι, οι δημοσιογράφοι έδιωχναν την Αλίκη και τον Δημήτρη για να με φωτογραφήσουν, γιατί εμένα ήξεραν», είπε αρχικά η Ρίκα Διαλυνά.

ΗΡίκα Διαλυνά στη συνέχεια είπε: «Όταν ήμουν μικρή, οι φίλες της μαμάς μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Μικρή ήμουν ασχημόπαπο, μαυροτσούκαλο και κοντό. Όταν πήγα στα καλλιστεία και βγήκα Σταρ Ελλάς ήμουν 1.65. Ο μπαμπάς μου δεν ήρθε στα καλλιστεία, η μαμά μου ήρθε με το ζόρι».

Διαβάστε επίσης:

Άρης Μακρής: Απαντά για την εμπλοκή του ονόματός του στην κακοποίηση που κατήγγειλε η Άννα Μαρία Βέλλη (Video)

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχει κανένας δικαίωμα να υποτιμήσει άνθρωπο»

Μπεν Άφλεκ: «Η δημόσια εικόνα μου με ενόχλησε μόνο όταν την είδαν τα παιδιά μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 21:13