ΕΡΤ: Αυτές είναι οι τρεις νέες σειρές – Πότε θα προβληθούν
Με την ίδια συνταγή συνεχίζει η ΕΡΤ και στο β’ μισό της σεζόν, αφού τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης δηλώνουν ικανοποιημένα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Η πρώτη είναι η «Αγάπη παράνομη», μία μίνι σειρά έξι επεισοδίων σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα. Η δραματική σειρά εποχής βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνστνατίνου Θεοτόκη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Καρυοφιλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.
Η δεύτερη σειρά που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο είναι το «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού. Η σειρά, σε σενάριο Κωνσταντίνας Γιαχαλή – Παναγιώτη Μαντζιαφού και σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη, θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο με διπλά επεισόδια.
Τέλος, στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ ο «Όρκος» με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Γιάννη Στάνκογλου. Πρόκειται για μία δραματική αστυνομική σειρά σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου και σενάριο Τίνας Καμπίτση, η οποία θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Το καστ συμπληρώνουν πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Πουρσανίδης, η Λουκία Μιχαλοπούλου κ.α.
Διαβάστε επίσης:
Η ώρα της κρίσης για την Αυγή – Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο
Νάσος Ηλιόπουλος για Αυγή: «Κανονικά το Κυριακάτικο φύλλο – Αναστολή στην καθημερινή κυκλοφορία» (Video)
ΑΣΟΕΕ: Πέταξαν μπογιές σε ρεπόρτερ του STAR