search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:34
MENU CLOSE

Μεσσηνία: Κριάρι επιτέθηκε και σκότωσε γυναίκα – Σοκάρουν οι μαρτυρίες

13.01.2022 20:51
kriari_new
Πηγή: Pixabay

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση ότι κριάρι σκότωσε γυναίκα στη Μεσσηνία, ενώ συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, η άτυχη 64χρονη, που είχε πάει για να ταΐσει τις κότες της όπως έκανε καθημερινά, βρέθηκε χωρίς να το αντιληφθεί απέναντι σε ένα κριάρι που της επιτέθηκε με μανία.

Ο θάνατός της, όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, ήταν μαρτυρικός και ανάλογος με εκείνον κτηνοτρόφου στη Γερμανία το 2014, όταν ένα κριάρι έδωσε τη χαριστική βολή σε γυναίκα που ήταν πεσμένη στο δρόμο.

Όπως είπε ο γαμπρός της άτυχης γυναίκας, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μια σειρά από χτυπήματα στο κεφάλι και το υπόλοιπο σώμα.

Οι πρώτοι συγγενείς που έφτασαν στο κτήμα βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τη μετέφεραν σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν είχαν περιθώρια να την επαναφέρουν.

Στη Μεσσηνία, οι στενοί συγγενείς της 64χρονης είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά. Κάνουν λόγο για μια εγκληματική ανευθυνότητα, αφού όπως λένε αν το ζώο ήταν δεμένο, ο δικός τους άνθρωπος θα ζούσε.

Διαβάστε επίσης

NASA: H έκτη θερμότερη χρονιά το 2021

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος για Μυριέλλα – Κατσαούνη: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ας μην υποτιμά ο κ. Μητσοτάκης τη νοημοσύνη των εργαζομένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:34