ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 06:36
MENU CLOSE

Η Αλεξανδράκη «έξαλλη» στηρίζει Τούνη για το revenge porn - «Σε βιάζουν, σε ξεφτιλίζουν και τελικά, οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα»

18.01.2022 21:26

Τη φίλη της, Ιωάννα Τούνη, στηρίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, για τη γνωστή υπόθεση με το βίντεο revenge porn και τη μήνυση που δέχτηκε από τον άντρα που η ίδια κατήγγειλε ότι το διέρρευσε.

“Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και τελικά, οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα, όχι το θύμα στον θύτη. Πρόσεξε τι λέω. Ο θύτης στο θύμα!! Και έχεις τον Χ, Ψ, που βγαίνει και λέει ό,τι του έρχεται στο μυαλό, προκειμένου να πάρει δημοσιότητα από το θέμα, γιατί πουλάει και θέλει να τον μάθει κι η Νίτσα από τα Κάτω Κρεμαστά, ενώ δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του“, είπε χαρακτηριστικά στην αρχή του βίντεο που δημοσίευσε σε insta story.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Αν θες να σε μάθουν, κάνε κάτι. Να σε μάθουν από το έργο σου ή το οτιδήποτε, όχι, αγόρι μου ή κορίτσι μου ή οτιδήποτε, πατώντας πάνω σε έναν άνθρωπο, χοροπηδώντας πάνω του, ενώ κάτω από αυτόν έχει κάρβουνα. Έλεος, δείξτε λίγη ανθρωπιά. Φτάνει ξεφτίλες, σεβασμός“.

Διαβάστε επίσης:

Η Χάιντι Κλουμ έχει ασφαλίσει τα πόδια της για 2,2 εκατ. ευρώ: Γιατί το ένα είναι πιο ακριβό από το… άλλο

Το κατάλυμα που «κρέμεται» στο γκρεμό από τα 2667 μ. στους Δολομίτες (photos)

Σάκης Ρουβάς: Με τη φαμίλια στα χιόνια

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 06:33
Exit mobile version