search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Πρόταση μομφής: Έντονη αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Τσίπρα στη Βουλή

29.01.2022 21:28
mitsotakis

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ομιλία του Χρήστου Στυλιανίδη αναφορικά με την κυβερνητική διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και τόνισε ότι «λέει ψέματα, για να αποφύγει την ευθύνη», ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Εγώ εξασφάλισα 2.000 ευρώ για τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό».

Επίσης, απαντώντας στον Τσίπρα, που νωρίτερα τον είχε κατηγορήσει για «προσχηματική συγγνώμη», ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ακόμα και αν η «συγγνώμη της κυβέρνησης είναι προσχηματική, είναι καλύτερη από την καμία συγγνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για τους 120 νεκρούς στο Μάτι».

«Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη ούτε για το Μάτι ούτε για τη Μάνδρα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας πήρε τον λόγο και ζήτησε από τον Χρήστο Στυλιανίδη να δώσει εξηγήσεις για τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Αττική. «Είστε υπουργός κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας και οφείλετε να δώσετε απαντήσεις. Δεν κατάλαβα να μας υποδείξατε κάπου να κάνατε λάθος. Πού κάνατε λάθος; Γιατί ζητήσατε συγγνώμη;» είπε σε έντονο ύφος ο κ. Τσίπρας.

«Δεν έκλεισε μόνο η Αττική Οδός. Έκλεισαν κι άλλοι δρόμοι. Θα μας πείτε που κάνατε λάθος; Μια ζωή πετάτε το μπαλάκι αλλού. Θα αναλάβετε ποτέ καμία ευθύνη; Μας λέτε ψέματα για να αποφύγετε την ευθύνη», ήταν τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζεται ο πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα βίντεο Προγεννητικής Αγωγής: Η απάντηση της Κεραμέως

Φωτιά Κολωνάκι: Βρήκαν την ηλικιωμένη αγκαλιά με το γατάκι της (Video)

Πρόταση μομφής – Φλαμπουράρης: «Η σημερινή πρόταση είναι η κραυγή της κοινωνίας απέναντι στην αδιαφορία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:22