search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:57
MENU CLOSE

Τουρκία: Σαρώνει ο κορωνοϊός – 94.738 νέα κρούσματα σε 24 ώρες

29.01.2022 19:48
covid-19-vaccine_new

Η Τουρκία κατέγραψε 94.783 νέα κρούσματα COVID-19 σε διάστημα 24 ωρών, ο υψηλότερος ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων της πανδημίας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας σήμερα, Σάββατο, αλλά ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα είπε ότι τα χειρότερα της πανδημίας έχουν περάσει.

Τα ημερήσια κρούσματα αυξήθηκαν σε επίπεδο ρεκόρ τις τελευταίες εβδομάδες με την εξάπλωση της παραλλαγής ‘Όμικρον, αλλά ο Kότζα δήλωσε ότι η νέα παραλλαγή θα μειώσει τον αντίκτυπο της πανδημίας γιατί η νόσηση που προκαλεί είναι λιγότερο σοβαρή.

Η αύξηση που βλέπουμε στους αριθμούς των κρουσμάτων δεν πρέπει να θεωρείται αποθαρρυντική. Ο ιός δεν έχει την παλιά του ισχύ. Το ανησυχητικό μέρος της πανδημίας έχει τελειώσει“, έγραψε ο Κότζα στο Twitter.

Ο αριθμός των ημερήσιων θανάτων από COVID-19 ανέρχεται σε 174. Στα τέλη Δεκεμβρίου, τα ημερήσια κρούσματα ήταν περίπου 20.000, πριν από την έξαρση των μολύνσεων λόγω της Όμικρον.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Κολωνάκι: Βρήκαν την ηλικιωμένη αγκαλιά με το γατάκι της (Video)

Πρόταση μομφής – Φλαμπουράρης: «Η σημερινή πρόταση είναι η κραυγή της κοινωνίας απέναντι στην αδιαφορία»

Σαρωνικός: Καλά νέα για τον «Σωτήρη» – Στα ανοιχτά η νεαρή αρσενική φάλαινα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58